Erdek'te pota heyecanı

07-08-2015 basketbolcular, Banvit Spor Kulübü’nün Erdek’te düzenlediği sokak basketbol turnuvasında ter dökecek. Banvit Basketbol Kulübü’nün gençlerin basketbola ilgisini arttırmak amacıyla geleneksel olarak

Erdek'te pota heyecanı

Mustafakemalpaşalı basketbolcular, Banvit Spor Kulübü’nün Erdek’te düzenlediği sokak basketbol turnuvasında ter dökecek. Banvit Basketbol Kulübü’nün gençlerin basketbola ilgisini arttırmak amacıyla geleneksel olarak yaz aylarında düzenlediği sokak basketbolu turnuvalarının Erdek ayağı olan Banvit Erdek Sokak Basketbolu Turnuvası, 16-22 Ağustos 2015 tarihleri arasında yapılacak. Her yıl çok sayıda sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen ve adeta festival havasında geçen Banvit Sokak Basketbolu Turnuvası’na bu yıl Mustafakemalpaşa’dan Belediye Spor ve Çimen Spor kulüplerinde oynayan 44 sporcu, 11 takım halinde müsabakalarda yer alacak. Banvit Erdek Basketbol Turnuvası'na Mustafakemalpaşalı basketbolcular; Belediye Spor İdari Koordinatörü Atilla Taşören, Mustafakemalpaşa Belediye Spor Basketbol Antrenörü Muzaffer Manav ve Çimen Spor Basketbol Antrenörü İbrahim Çavlı nezaretinde katılacak. Mustafakemalpaşa kulüpleri, kalite ve heyecanın yanı sıra görsel şovlara da ev sahipliği yapan Banvit Erdek Sokak Basketbolu Turnuvası’na geçtiğimiz yıl 20 takımla katılmış, Çimen Spor bayanlar kategorisinde birincilik ve ikincilik kazanmıştı.