Engellilere akülü sandalye hediyesi

28-11-2013 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ihtiyaç sahibi bedensel engelli vatandaşlara akülü sandalye hediye etti. Engelli vatandaşların günlük hayatlarını kolaylaştırmak için bugüne kadar

Engellilere akülü sandalye hediyesi

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ihtiyaç sahibi bedensel engelli vatandaşlara akülü sandalye hediye etti. Engelli vatandaşların günlük hayatlarını kolaylaştırmak için bugüne kadar birçok ilke imza atan Mustafakemalpaşa Belediyesi, bu yönde sürdürdüğü sosyal yardım projeleri kapsamındaki çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Engelli vatandaşlara yönelik başlatılan sandalye kampanyaları kapsamında Mustafakemalpaşa’da yaşayan İbrahim Aydemir ve Lütfi Sertoğlu, otomatik akülü sandalyelerine kavuştu. Belediye  Başkanı Sadi Kurtulan, evlerinde ziyaret ettiği iki engelli vatandaşa akülü sandalyeleri teslim etti. Engelli vatandaşlara ayır bir önem verdiklerini dile getiren Başkan Kurtulan; “ Engelli vatandaşlarımızın daha rahat bir hayat sürdürebilmeleri bizim için çok önemli. Sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı güçlü bir şekilde daha da ileriye götürmek, her vatandaşımızın yardımına koşmak bizlerin görevi. Mustafakemalpaşa Belediyesi olarak engellilerimizin hayatlarında en ufak bir kolaylık sağlayabildiysek ne mutlu bize” dedi. Akülü sandalyelerine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan engelli vatandaşlar da Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür etti.