Engelliler haftasına özel gösteri maçı

19-05-2011 Engelliler Haftası nedeniyle Mustafakemalpaşa Belediyespor Basketbol takımları gösteri maçı yaptı.        Mustafakemalpaşa Belediye Spor Minik Erkek ve Küçük Bayan Basketbol Takımları İbn-i

Engelliler haftasına özel gösteri maçı

Mustafakemalpaşa Belediye Spor Minik Erkek ve Küçük Bayan Basketbol Takımları İbn-i Sina İşitme Engelliler Okulu Basketbol Takımları ile Engelliler Haftası kapsamında gösteri müsabakaları yaptılar. Okul bahçesinde oynanan maçlar büyük ilgi görürken, müsabakaları öğrenciler ve öğretmenler hep birlikte heyecan içerisinde izlediler.

.