Engelliler,‘Engelsiz Yaşam Fuarı’nı gezdi

12-12-2013 Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi organizasyonuyla engelli vatandaşlardan oluşan bir grup, İstanbul’da düzenlenen ‘Engelsiz Yaşam Fuarı’nı ziyaret etti. Mustafakemalpaşa’da yaşayan engelli

Engelliler,‘Engelsiz Yaşam Fuarı’nı gezdi

Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi organizasyonuyla engelli vatandaşlardan oluşan bir grup, İstanbul’da düzenlenen ‘Engelsiz Yaşam Fuarı’nı ziyaret etti. Mustafakemalpaşa’da yaşayan engelli vatandaşlar, İstanbul’da Fuar Merkezi’nde bu yıl 6.’sı gerçekleştirilen  '2013 EYAP EXPO Engelsiz Yaşam Fuarı’nı gezdi. 31 ülkeden 189 firmanın yer aldığı fuara belediye teknik personeli ile birlikte katılan engelliler,  kendileri için sunulan birbirinden çeşit yeni ürünleri tanıma fırsatı buldu. Engelliler,  hayatlarını kolaylaştırmaya yönelik projeler ile ilgili stantları gezerek, ürünler hakkında yetkililerden bilgi aldı. Fuarın oldukça verimli geçtiğini dile getiren engelli vatandaşlar, kendilerine bu imkânı tanıyan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür etti.