Engelli öğrenciler gönülleri fethetti

07-12-2018 Mustafakemalpaşa’da engelli öğrenciler tarafından sergilenen oyun büyük ilgi gördü. Emine Güven Özel Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü özel bir programla kutladı. Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen ‘Sevgi Köyü’ programı

Engelli öğrenciler gönülleri fethetti

Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen ‘Sevgi Köyü’ programına; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, Gençlik ve Spor Müdürü Ekrem Uğurlu, rehabilitasyon merkezi öğretmen ve öğrencileriyle birlikte aileler katıldı.

Renkli görüntülerin yaşandığı programda, çeşitli oyun ve gösterileriyle farkındalık oluşturan öğrencilere büyüklerde eşlik etti.

Sevgi Köyü’nde, odun kesip yemek yapan engelli öğrencilerin etkinliği ilgiyle izlenirken, büyük alkış aldı.

Program sonunda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan; “ Engelleri el birliğiyle aşan kardeşlerimiz ve aileleriyle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık. Engelleri aşmanın tek yolu sevgidir. Birlikte üretmenin, birlikte paylaşmanın anlamını özümsediğimiz sürece yaşama değer katabiliriz. Eğitimden, sağlığa, spordan, kültüre kadar her alanda engellilerimizin sosyal yaşamına değerler katmaya devam edeceğiz. Bu güzel etkinliği hazırlayan öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve ailelerimize teşekkür ediyorum ” dedi.