Encümen ve komisyon üyeleri seçildi

04-04-2016 Mustafakemalpaşa Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı Olağan Toplantısı’nda encümen ve komisyon üyelikleri seçimleri yapıldı. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın yönettiği meclis toplantısında, 1 yıl süreyle encümen ve komisyonlarda görev yapacak

Encümen ve komisyon üyeleri seçildi

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın yönettiği meclis toplantısında, 1 yıl süreyle encümen ve komisyonlarda görev yapacak meclis üyeleri belirlendi.

Encümen üyelikleri için yapılan gizli seçimde AK Parti’den Cemal Burhan ve Melahat Kamile  İlhan  bu göreve seçildi.

Mustafakemalpaşa Belediyesi Meclisi’ndeki yeni komisyon üyeleri şu isimlerden oluştu;

Bayındırlık ve İmar Komisyonu; Levent Görgün, Selçuk Palabıyık, Can Kokudal

(AK Parti), Hasan Ertürk (CHP), Mahmut Gök (MHP)

Plan ve Bütçe Komisyonu; Ayhan Dadak, Cevat Durak, Kerim Akça (AK Parti),

Faruk Şan (CHP), Selami Sevim (MHP)

Trafik ve Ulaştırma Komisyonu; Esra Nur Odalı, Mehmet Atılgan, Galip Çakmakçı

(AK Parti), Mualla Ekemen (CHP), Oktay Kul (MHP)

Hayvancılık Komisyonu; Enver Erdoğan, Zeki Sezer, Cemal Burhan (AK Parti),

Metin Demiroğlu (CHP), Oktay Kul (MHP)

Meclis Başkan Vekili Üyeliği; Enver Erdoğan ve Nasuh Ayşar (AK Parti)

Meclis Katip Üyelikleri; Melahat Kamile İlhan ve Selçuk Palabıyık (Asil-AK Parti)

Can Kokudal ve Cevat Durak (Yedek-Ak Parti)

Bursa Belediyeler Birliği Üyeliği; Enver Erdoğan ve Nasuh Ayşar ( Asil-AK Parti)

Melahat Kamile İlhan ve Galip Çakmakçı (Yedek-AK Parti)

Vergi Dairesi Satış Komisyonu Üyeliği; Cevat Durak (AK Parti)

‘Güzellikler devam edecek’

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan,  gündemdeki maddelerin görüşüldüğü toplantıda, belediye meclis üyelerine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Başkan Kurtulan; “ Bize emanet edilen kaynaklarımızı en iyi şekilde kullanacağız. İtibarımızı ve itimadımızı koruyarak Mustafakemalpaşa’ya Büyükşehir ile birlikte güzellikler katmaya devam edeceğiz. ” dedi.

Başkan Altepe’den ziyaret

Belediye Meclisi’ni ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’de  meclis üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Mustafakemalpaşa’nın her yönden kalkınmasını hedefleyen hizmetleri el birliği ile hayata geçireceklerini dile getiren Başkan Altepe; ” Mustafakemalpaşa’nın eksiklikleri, ihtiyaçları belli. Yapacak çok işimiz var. Büyükşehir olarak, Mustafakemalpaşa’nın gelişimine büyük katkılar verecek projelerimiz var. Meclis üyelerini ortaya koyacağı sinerji hizmetlerin önünü daha çok açacaktır” dedi.

Meclis’te grupları bulunan siyasi parti temsilcileri de Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye Mustafakemalpaşa’ya yönelik desteklerinden dolayı teşekkür etti.