‘Enayiler Kralı’ perde açacak

10-02-2012 Belediyesi, vatandaşları kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturmaya devam ediyor. Türk Tiyatrosu’nda ‘Nokta ile Virgül’ tiplemesiyle tanınan ünlü tiyatro oyuncularından  Abdullah

‘Enayiler Kralı’ perde açacak

Mustafakemalpaşa Belediyesi, vatandaşları kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturmaya devam ediyor.
Türk Tiyatrosu’nda ‘Nokta ile Virgül’ tiplemesiyle tanınan ünlü tiyatro
oyuncularından  Abdullah Şahin’in kurduğu ve uzun yıllardır ayakta tutmayı başardığı  Nokta Tiyatrosu, Belediye’nin katkılarıyla Mustafakemalpaşa’da sahne alacak.

Abdullah Şahin Nokta Tiyatrosu 14 Şubat, Salı günü saat 13.00’da çocuklara yönelik “ Aloo Orası Neresi”, saat 15.00’te geçlere yönelik “ Umutlar Ölmesin Gençlik Çıkmazı” ile Kazım Barış Çokan Kültür Merkezi’nde perde açacak.

Komedi Kulüp 2011 Yılı Güldürü Ödülü’nü kazanan ‘Enayiler Kralı’ adlı oyun ise akşam saat 20.00’de izleyicisiyle buluşacak.

Abdullah Şahin’in yazıp yönettiği ve rol aldığı komedi türündeki 2 perdelik oyunun kadrosunda, İlhan Daner, Özlem Savaş, Yalçın Kaftanoğlu, Emin Özbey ve İrem Mercan yer alıyor.
Yılların tiyatro oyuncusu Abdullah Şahin’in kendi hayatından kesitlerle bugünkü Türkiye’yi güldürü öğeleriyle harmanlayarak sahneye koyacağı oyunu, tüm vatandaşlar ücretsiz olarak izleyebilecek.