Emniyet Müdürü Çatalkaya’dan Başkan Kurtulan’a ziyaret

06-05-2010 İl Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı makamında ziyaret etti. Bursa İl Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, ilçe Emniyet Müdürü

Emniyet Müdürü Çatalkaya’dan Başkan Kurtulan’a ziyaret

Bursa İl Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı makamında ziyaret etti.

Bursa İl Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, ilçe Emniyet Müdürü Zafer Ersin ile birlikte Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Kurtulan, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, “Emniyet mensuplarımıza her zaman şükran borçluyuz. Emniyet teşkilatımız ile bizler halkımızın rahatı ve huzuru için çalışıyoruz. Bu konuda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

İl Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya da, Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin başarılı çalışmalarının bundan sonra da devam etmesi dileğinde bulundu ve “Emniyet teşkilatı olarak bizlere bu konuda bir görev düşerse her zaman desteğe hazırız” diye konuştu.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ziyaret sonrasında İl Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya’ya Ebru Sanatı ile yapılmış ile bir tablo, Mustafakemalpaşa Tatlısı ve ilçeyi anlatan kitap hediye etti.