Emlak Vergisi’nde son gün Perşembe

30-05-2012 Mustafakemalpaşa Belediyesi, Emlak Vergisi’nin 2012 yılına ait ilk taksitlerin ödeme işlemlerinin kolaylaştırılması için mesai yapıyor. Emlak Vergisi’nin 2012 yılına ait

Emlak Vergisi’nde son gün Perşembe

Emlak Vergisi’nin 2012 yılına ait ilk taksitlerini ödeme süresi, 31 Mayıs Perşembe günü sona eriyor.
     Mustafakemalpaşa Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; Emlak Vergisi’nin her yıl Mayıs ve Eylül aylarında iki taksit halinde ödendiği anımsatılırken, ilk taksit ödemelerinin son günü, haftanın en yoğun günü olan Perşembe gününe denk gelmesi nedeniyle vatandaşların sorunlar yaşamamaları ve ödeme işlemlerini rahatlıkla gerçekleştirebilmeleri için tahsilat işlemlerine akşam 20.00’a kadar devam edileceği duyuruldu.
     Vatandaşların gecikme faizi ödememeleri için Perşembe gününe kadar Emlak Vergisi borçlarının ilk taksitini ödemelerinin gerektiği, bunun içinde tahsilat veznelerinin sabah 08.00’den akşam 20.00’ye kadar hizmette olduğu bildirildi.