Geri Dön

EMITT 2010’da Mustafakemalpaşa rüzgarı esecek

09-02-2010 Şubat 2010 tarihleri arasında düzenlenecek olan ve 60 ülkenin katılacağı 14. Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT)

EMITT 2010’da Mustafakemalpaşa rüzgarı esecek

09-02-2010 Şubat 2010 tarihleri arasında düzenlenecek olan ve 60 ülkenin katılacağı 14. Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT)

11-14 Şubat 2010 tarihleri arasında düzenlenecek olan ve 60 ülkenin katılacağı 14. Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) bu yıl Mustafakemalpaşa rüzgarı esecek.

İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde 11 Şubat Perşembe günü açılışı Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay tarafından yapılacak olan EMITT 2010’da Mustafakemalpaşa’nın da bir standı bulunacak.

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin önderliğinde ilçenin önde gelen 10 tatlı firmasının sponsorluğunda kurulacak olan standta her gün 2 bin olmak üzere 4 gün boyunca katılımcılara ve ziyaretçilere toplam 8 bin adet Mustafakemalpaşa tatlısı ikram edilecek. Ayrıca; yine tatlı firmalarının sponsorluğunda Türkçe-İngilizce-Arapça olarak hazırlanan Mustafakemalpaşa’yı tarihi-turistik özellikleriyle tanıtıcı broşür de katılımcılara sunulacak.

KURTULAN: BÜYÜK BİR FIRSAT

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, fuarda bu yıl ‘konuk’ olarak yer aldıklarını ve stand ücreti ödemediklerini belirterek şunları söyledi: “Fuar boyunca 8 bin adet Mustafakemalpaşa tatlısı dağıtarak bize özgü bu lezzetin tanıtımını gerçekleştireceğiz. Ayrıca; Türkçe-İngilizce ve Arapça olarak hazırlattığımız Mustafakemalpaşa’nın tarihi ve turistik yerlerinin tanıtımının yer aldığı bir broşürü de katılımcılara ve ziyaretçilere dağıtacağız. Böylece ilçemizi her yönüyle tanıtmış olacağız. Bu fuar ilçemizin güzelliklerinin tanıtımı için büyük bir fırsat. Tabi ki, tatlı firmalarımız içinde hem tanıtım yapmak, hem de yurtiçi ve yurtdışından müşterilerle birebir irtibata geçebilmek için büyük bir fırsat. İlçemizin tanıtımında önemli katkılar yapan firmalarımıza teşekkür ediyorum.”

EMITT 2010 Fuarı’na bu yıl 60 ülkeden 3 bin 500 katılımcı iştirak ederken, fuar 10 salonda ve 55 bin metrekare alan üzerinde gerçekleştirilecek.

EMITT 2010’da Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin yanı sıra sponsor firmalar; Güvenal, Arslanoğlu, DİNK Gıda Sanayi, Dardağan, KEM-TAT, Yavuz Süt Ürünleri, NGS, Bilbeyler, İGS ve Gültaşlar yer alacak.