Geri Dön

EMIT Fuarı’nın meyveleri toplanmaya başlandı

19-03-2010 TÜYAP tarafından düzenlenen ve 11-14 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) katılarak Mustafakemalpaşa’nın tanıtımına

EMIT Fuarı’nın meyveleri toplanmaya başlandı

19-03-2010 TÜYAP tarafından düzenlenen ve 11-14 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) katılarak Mustafakemalpaşa’nın tanıtımına

İstanbul’da TÜYAP tarafından düzenlenen ve 11-14 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) katılarak Mustafakemalpaşa’nın tanıtımına katkı sağlayan tatlı firmalarına Belediye Başkanı Sadi Kurtulan teşekkür plaketi verdi.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan EMİT Fuarı’na katılan ‘Kemalpaşa Tatlısı’ firma sahiplerine düzenlediği kahvaltıda teşekkürlerini ileterek plaketlerini takdim etti.

Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen kahvaltıya Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın yanı sıra Meclis Üyeleri Kamil Ertuğrul, Engin Sökmen, AK Parti İlçe Başkanı Şaban Korkmaz, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü M. Muzaffer Ceylan, BESAŞ Bursa Besin ve Ekmek Sanayi AŞ. Genel Müdür Yardımcısı Yüksel Yeni, Ticari Ürünler Müdürü Hayrettin Şenocak ve tatlı imalatı firma sahipleri katıldı.

Kahvaltıda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, “ Bundan bir buçuk ay önce yapmış olduğumuz organizasyonla tatlımızı EMITT gibi Uluslararası bir fuarda tanıtma fırsatı yakaladık. Bu organizasyonda bize verdiğiniz katkılar nedeniyle sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Mustafakemalpaşa’da tatlımızı marka olarak sizler oluşturdunuz, bizlere düşen görev ise tatlımızı ulusal ve uluslararası fuarlara taşımak ve tanıtmaktır. Mustafakemalpaşa standı Bursa’nın yüz akı oldu. Şimdi ise meyvelerini toplama zamanı geldi. Bursa Valimiz Sayın Şerafettin Harput ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Recep Altepe ilçemizin ekonomik kalkınmasına yardımcı olmak amacıyla bir proje üretmişler. Bu proje ile ilgili olarak da BESAŞ yetkilileri sizlerle görüşmeye geldi. Bu nedenle Sayın Valimiz ile Büyükşehir Belediye Başkanımıza bizlere sağladıkları bu imkandan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

BESAŞ’TAN BÜYÜK DESTEK

BESAŞ yetkilileri ise Bursa’nın ilçelerinde ekonomik kalkınmayı arttırmak adına çalışmalara başladıklarını dile getirerek, ilçemizde marka olan ‘Kemalpaşa Tatlısı’nı kar amacı gütmeden Bursa halkına ulaştırmayı hedeflediklerini belirttiler. Mustafakemalpaşa’da tatlı imalatı yapan firmalarla yapılacak görüşmeler sonucunda anlaşmaya varıldığı takdirde aylık 10.000 kapasite ile tatlı siparişi almaya başlayacaklarını dile getiren yetkililer, yapılan görüşmelerde olumlu sonuç aldıkları takdirde ileriki zamanlarda Mustafakemalpaşa için önemli diğer ürünlerde de bu tür çalışmaları yapacaklarını söylediler.

Programın sonunda EMIT Fuarı’nda 4 gün boyunca Mustafakemalpaşa Tatlısı’nın ikram edildiği Bursa standı ile fuardan çeşitli görüntülerin yeraldığı sinevizyon gösteriminin ardından firma sahiplerine plaketleri takdim edildi.