Emekli personele çekleri teslim edildi

17-03-2010 Belediyesi bünyesinde yer alarak çeşitli birimlerde çalışan ve hizmet görev süresilerini büyük bir özveriyle tamamlayan 10 işçi emekli oldu. Belediyeye adım

Emekli personele çekleri teslim edildi

Mustafakemalpaşa Belediyesi bünyesinde yer alarak çeşitli birimlerde çalışan ve hizmet görev süresilerini büyük bir özveriyle tamamlayan 10 işçi emekli oldu.

Belediyeye adım attıkları ilk günden bugüne kadar Mustafakemalpaşa için çalışarak görev sürelerini tamamlayan işçiler, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın elinden emeklilik tazminatı çeklerini teslim aldı.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Meclis Üyesi Sinan Saygı, Başkan Yardımcısı Sevgisun Gizli, İnsan Kaynakları Eğitim ve Yazı İşleri Müdürü Erol Pektez ile işçilerin katılımıyla gerçekleştirilen veda töreninde konuşma yapan Başkan Kurtulan, “Allah herkese hayırlı ömür, hayırlı iş ve hayırlı mesai nasip etsin. Mustafakemalpaşa’ya uzun yıllar hizmet ettiniz. Bakıldığında kısa bir zaman gibi görünse de bu zaman dilimlerinde kim bilir neler yaşadınız? Emekli oldunuz diye sizleri unutacağımızı düşünmeyin. Bundan sonra da gerçekleştireceğimiz projelerde desteğinize ihtiyacımız olacak. Çünkü; belediye içerisinden olduğunuz için bizlerin eksiğini dışarıdan daha iyi görecek ve uyaracaksınız. Bundan sonraki hayatınızda da ne tür yardıma ihtiyacınız olursa olsun bizler her zaman yanınızdayız. Siz bizlere her zaman en yakın yardımcı en yakın müfettişlersiniz. Bu kadar süre Mustafakemalpaşa’ya ve belediyemize hizmetinizden dolayı tüm Mustafakemalpaşalılar adına sizlere teşekkür ediyor ve emekliliğinizin hepinize hayırlı olmasını diliyorum” diyerek tek seferde tamamını tahsil edebilecekleri çekleri sahiplerine teslim etti.