Elif’ten bronz madalya

25-04-2013 Belediye Spor’un başarılı karatecisi Elif Dağcı, Tataristan’da düzenlenen şampiyonadan madalya ile döndü. AK BARS Uluslararası Karate Şampiyonası 10-16 Nisan tarihleri arasında

Elif’ten bronz madalya

Mustafakemalpaşa Belediye Spor’un başarılı karatecisi Elif Dağcı, Tataristan’da düzenlenen şampiyonadan madalya ile döndü. AK BARS Uluslararası Karate Şampiyonası 10-16 Nisan tarihleri arasında Tataristan’ın Kazan kentinde yapıldı. Şampiyonaya katılarak başarılarına bir yenisini daha ekleyen Mustafakemalpaşa Belediye Spor’un milli sporcusu Elif Dağcı, bronz madalya kazandığı turnuvada üçüncülük kürsüsüne çıktı. Son 15 gün içinde katıldığı üç önemli şampiyonadan iki birincilik bir üçüncülük alarak Mustafakemalpaşa’yı yurt içi ve yurt dışında başarıyla temsil etmeye devam eden Elif Dağcı, 4 Nisan 2013 tarihinde yapılan Liseler Arası Türkiye Şampiyonası Seçmeleri ve 5-7 Nisan 2013 tarihlerinde İstanbul’da yapılan WSKU Dünya Shotokan Karate Turnuvası’nda 1. oldu. Genç sporcu son olarak Tataristan’da kazandığı 3.’le otoritelerin dikkatini çekmeyi başardı. 2013 yılı başında Türkiye 2.liği ve Hazar Ülkeleri Şampiyonluğu da bulunan Elif Dağcı, hedefinin yazın yapılacak olan Dünya Karate Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri’nde en iyi dereceyi elde etmek olduğunu söylerken; “ Bana her türlü desteği veren aileme, antrenörüme ve Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.