El Sanatları Fuarı bugün açılıyor

02-05-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi El Sanatları Fuarı bugün saat 12.00’de açılacak.       Mustafakemalpaşa Belediyesi El Sanatları Fuarı, kapılarını bugün saat 12.00’de Belediye Düğün

El Sanatları Fuarı bugün açılıyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi El Sanatları Fuarı bugün saat 12.00’de açılacak.

Mustafakemalpaşa Belediyesi El Sanatları Fuarı, kapılarını bugün saat 12.00’de Belediye Düğün Salonu’nda açacak. 6 Mayıs tarihine kadar açık kalacak olan fuarda; Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi’nde bugüne kadar yapılan eserler sergilenecek. Deri Mefruşat, İğne oyası, kurdela nakışı, kara kalem çalışmaları Mustafakemalpaşalıların beğenisine sunulacak. Akşam saat 20.00’de ise Gitar Kursu’na katılan öğrenciler Gitar konseri verecek.