El emeği ürünler 13 Ocak’ta sergilenecek

30-12-2010 Mustafakemalpaşa Belediyesi, İSKUR ve Halk Eğitim Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Mermer Taş İşlemeciliği Kursu’ sona erdi. Kursiyerlerin yaptığı ürünler,13-14-15 Ocak’ta sergilenecek.

El emeği ürünler 13 Ocak’ta sergilenecek

Mustafakemalpaşa Belediyesi, İSKUR ve Halk Eğitim Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği ve 8 Kasım tarihinde başlayan Mermer Taş İşlemeciliği Kursu sona erdi. Yaklaşık 1,5 ay süren ve kursiyerlere 15 TL günlük ücretin ödendiği kurs sonunda ortaya çıkan ürünler 13 Ocak’ta Kazım Barış Çokan Kültür Merkezi’nde ilçe halkının beğenisine sunulacak. Halk Eğitim merkezi öğretmenlerinden Nilgün Doğan’ın önderliğinde yapılan kursta 20 kursiyer, Mermer işlemeciliğinin tüm inceliklerini öğrenirken, hem yeni bir meslek öğrenmenin hem de aile bütçesine katkı sağlamanın gururunu yaşadılar.
     Kursiyerlerin kurs süresince yaptıkları birbirinden güzel el emeği ürünler 3 gün boyunca Kazım Barış Çokan Kültür Merkezi’nde ilçe halkı ile buluşacak.

.