Ekonominin Yıldızları’na teşekkür plaketi

03-07-2012 Mustafakemalpaşa’da 2011 yılının vergi rekortmenlerine Belediye Başkanı Sadi Kurtulan tarafından teşekkür plaketi verildi.      Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen

Ekonominin Yıldızları’na teşekkür plaketi

Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen törende, ekonomiye değer katan vergi mükellefleri ödüllendirildi.
     Törene; Karacabey Kaymakamı Dursun Balaban, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Bülent Belli, Bursa Vergi Dairesi Grup Müdür Vekili Selim Aktaş, daire amirleri, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şenol Önal ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
     Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Mustafakemalpaşa’da 2011 yılında gelir ve kurumlar vergisinde ilk 10 sırayı alan rekortmenlerin Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ödüllendirdiği törende, ekonominin yıldızlarını unutmadı.
     Başkan Sadi Kurtulan, vergi rekortmenlerine Mustafakemalpaşa’nın ekonomik hayatına yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Törende yaptığı konuşmada Mustafakemalpaşa’nın kalkınmasına ve istihdam oluşturulmasında en büyük pay sahibinin müteşebbisler olduğunu söyleyen Başkan Kurtulan; “  Yatırım ve üretimi ön planda tutarak, alın teri ile Mustafakemalpaşa’nın ekonomisine katma değer oluşturan, ayrıca vergi bilincini tam anlamıyla yerine getiren mükelleflerimize teşekkür ediyorum” dedi

.