Geri Dön

Eğitime büyük destek

09-01-2012 Mustafakemalpaşa Yunus Emre İlköğretim Okulu Okul Öncesi Eğitim Ek Binası ile Roman vatandaşlara yönelik yapılan Türkiye’nin ilk Etüt ve Eğitim

Eğitime büyük destek

09-01-2012 Mustafakemalpaşa Yunus Emre İlköğretim Okulu Okul Öncesi Eğitim Ek Binası ile Roman vatandaşlara yönelik yapılan Türkiye’nin ilk Etüt ve Eğitim

     Mustafakemalpaşa Yunus Emre İlköğretim Okulu Okul Öncesi Eğitim Ek Binası ile Roman vatandaşlara yönelik yapılan Türkiye’nin ilk Etüt ve Eğitim Merkezi, düzenlenen bir törenle açıldı.
     Devlet-Vatandaş iş birliği ile yaptırılan eğitim merkezlerinin açılışına; Bursa Valisi Şahabettin Harput, Mustafakemalpaşa Kaymakamı Kazım Karabulut, Bursa Büyük Şehir Belediye Başkan Vekili Abdullah Kocadağ, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Bursa Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Bursa Sağlık Müdürü Özcan Akan, Bursa Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kasım Piral, daire amirleri, siyasi ve sivil toplum teşkilatlarının temsilcileri ile birlikte çok sayı da vatandaş katıldı.
Vali Harput, açılışlarda yaptığı konuşmada, Mustafakemalpaşa'nın sağlık, tarım, turizm ve eğitimde çok hızlı bir gelişme yaşadığını kaydetti.

     Hayırsever iş adamı Hüseyin Gürel'in Yunus Emre İlköğretim Okulu için yaptırdığı ek binanın eğitime büyük katkı sağlayacağını ifade eden Bursa Valisi Şahabettin Harput, Dere Mahalle’de açılan Etüt ve Eğitim Merkezi’nin ise Türkiye’de bir ilk olduğuna dikkat çekerek; “Model bir uygulama olan bu eğitim merkezimizde alacağınız destek eğitim sayesinde okuma arzusu olanların önü açılacak ve aranızdan önemli mevkilere insanlar yetişecek. Bu projeyi hayata geçirenleri canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.
     Bursa Valisi Harput, bu iki eğitim binasının açılış kurdelesini Kaymakam Kazım Karabulut ve Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ile birlikte keserek, Mustafakemalpaşa için hayırlı olmasını diledi.  

.

.