Eğitim gönüllüleri iftarda buluştu

14-07-2014 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Hacı Ahmet Köylüleri Eğitim Gönüllüleri Derneği’nin (HAKED) düzenlediği iftar yemeğine katılarak, 6 yıldır hizmet veren eğitim

Eğitim gönüllüleri iftarda buluştu

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Hacı Ahmet Köylüleri Eğitim Gönüllüleri Derneği’nin (HAKED) düzenlediği iftar yemeğine katılarak, 6 yıldır hizmet veren eğitim gönüllülerine destek verdi. Yalıntaş Kültür Merkezi’ndeki iftara; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, HAKED Başkanı İrfan Topal ve yönetim kurulu üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum teşkilatlarının temsilcileri ile birlikte vatandaşlar katıldı. İftarda konuşan HAKED Başkanı İrfan Topal, 2008 yılından bugüne kadar sürdürülen faaliyetler hakkında bilgiler verirken, eğitim gönüllülerin desteği ile 6 yılda üniversiteden, ilköğretime kadar her kademedeki öğrenciye burs desteğinde bulunulduğunu belirtti. Başkan Topal; “ Öğrencilerimizin başarı tablosu bizim en büyük mutluluğumuzdur. İçinde eğitim heyecanı olan herkesi HAKED çatısı altına bekliyoruz. Derneğimize destek veren başta Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan olmak üzere tüm gönüllülerimize teşekkür ediyorum” dedi. HAKED’e bilgisayar hediye eden Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise eğitime gönül veren kuruluşlara her zaman destek olmaya hazır olduklarını söyledi. Başkan Kurtulan; “ HAKED’in ilköğretimden, üniversiteye kadar eğitimin her kademesinde okuyan öğrencilerimize yıllardır verdiği maddi ve manevi katkıyı takdirle karşılıyorum. İyi ve kaliteli eğitim için sürdürülen bu çalışmaların her zaman yanındayız. Eğitim gönüllülerini tebrik ediyorum” dedi. İftar programında protokol tarafından başarılı öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.