Geri Dön

Ebru Kursu sergisi açıldı

18-04-2011 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın eşi Necibe Kurtulan’ın açtığı Ebru Sergisi, vatandaş akınına uğradı. İzdihamın yaşandığı açılışta kurdeleyi Bursa Büyükşehir

Ebru Kursu sergisi açıldı

18-04-2011 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın eşi Necibe Kurtulan’ın açtığı Ebru Sergisi, vatandaş akınına uğradı. İzdihamın yaşandığı açılışta kurdeleyi Bursa Büyükşehir

     Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın eşi Necibe Kurtulan’ın açtığı Ebru Sergisi, vatandaş akınına uğradı. İzdihamın yaşandığı açılışta kurdeleyi Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe kesti.

     Yaklaşık 4 yıldır Ebru sanatı ile ilgilenen Necibe Kurtulan’ın açtığı ilk kişisel sergi olan Ebru Sergisine ilgi oldukça yoğundu. Ziyaretçilere çeşitli ikramların da sunulduğu sergiye, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve eşi Hüsniye Altepe, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan yardımcıları Ayhan Dadak, Galip Çakmakçı ve Mustafa Eren, İnegöl Belediye Başkanı Ali Nur Aktaş, Ak Parti ilçe Başkanı Şaban Korkmaz, Ovaazatlı Belediye Başkanı İlhan Gürkaş, Emniyet Müdürü Zafer Ersin, Milli Eğitim Müdürü Abdülgani Artan, Meclis üyeleri, Belediye birim müdürleri, AKP Milletvekili Adayı Önder Matlı, MHP Milletvekili adayı Levent Burmalı ve çok sayıda davetli katıldı.

     Açılışı yapmadan önce bir konuşma yapan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, “Bu sosyal etkinlikler çok önemli, ilçemizde sanatın her dalını ustalıkla icra eden çok değerli insanlarımız var. Bizler sanat adına yola çıkan herkesin arkasındayız. Bugün burada bulunan, herkese başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe olmak üzere herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise konuşmasında, “Mustafakemalpaşa Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan’ın çok değerli eşi Necibe hanım’ın bu özel gününde burada olmaktan mutluluk duyuyorum. Görüyorum ki konu sanat olunca gösterilen ilgi de bir o kadar yoğun oluyor. Buna sevinmemek elde değil. Sanatın önemini burada anlatmayacağım tabii ama el emeği göz nuru ile hazırlanmış olan bu güzel eserlerin vatandaşlarla buluşması elbette ki çok önemli. Ben öncelikle Necibe Hanım’ı ve bu sergide emeği geçenleri içtenlikle kutluyorum” dedi

     Yapılan konuşmaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve eşi Hüsniye Altepe ile Necibe Kurtulan birlikte kurdelayı keserek açılışı gerçekleştirdiler. Ardından protokol üyeleri hep birlikte sergiyi gezdiler ve Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, ziyaretçi defterini de imzaladı.

Bu arada Necibe Kurtulan, açılışa katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin eşi Hüsniye Altepe ve İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın eşine Ebru tablosu hediye etti.

 
.


.


.

.