Ebeler unutulmadı

20-04-2011 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 21-28 Nisan Ebeler Haftası nedeniyle ilçede görev yapan ebeleri ziyaret etti.        Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi

Ebeler unutulmadı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 21-28 Nisan Ebeler Haftası nedeniyle, ilçede görev yapan ebeleri ziyaret etti. Başkan Kurtulan ziyaret sırasında ebelere çiçek ve “Farkında mısınız” projesi kapsamında yer alan Nikah Şekeri Kursunda engelli vatandaşların yaptığı el emeği biblo hediye ederek, Ebeler haftasını kutladı.

Ebelerin hayatımızda çok önemli bir yeri olduğunu belirten Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, “Ebelik, toplumun en temel ihtiyacı için hayati bir hizmet vermektedir. Ebelik, tarihin en eski mesleklerinden biridir. Yeni bir canlının dünyaya gelmesine yardımcı olmak, doğum ağrısı çeken bir annenin acısını dindirmek, aileye istek ve özlemle beklenen birinin katılımını sağlamak, ebelerin tüm çağlar boyunca toplumlarda saygın bir yer edinmesini sağlamıştır” dedi.

.