E&E Show yine Mustafakemalpaşa’da

03-10-2011 Belediyesi İlçe Kapalı Pazar Yeri, Olay TV’de yayılan E&E Show’un canlı yayını ile büyük coşkuya dönüştü.        Olay Televizyonu’nda Cuma akşamları

E&E Show yine Mustafakemalpaşa’da

Mustafakemalpaşa Belediyesi İlçe Kapalı Pazar Yeri, Olay TV’de yayılan E&E Show’un canlı yayını ile büyük coşkuya dönüştü.

Olay Televizyonu’nda Cuma akşamları canlı olarak ekranlara gelen E&E Show, İlçe Kapalı Pazar Yeri’nden yaptığı programı ile Mustafakemalpaşalılara coşku dolu anlar yaşattı.

Soğuk havaya rağmen yaklaşık bin kişinin Pazar yerini doldurarak renk kattığı programa; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve eşi Necibe Kurtulan, Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Bülent Belli, Başkan Yardımcıları, Galip Çakmakçı ve eşi, Mustafa Eren, Tatkavaklı Belediye Başkanı Orhan Alper, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Murat Yılmaz,Meclis Üyeleri, daire amirleri ile binlerce vatandaş katıldı.

Programın sunucusu Erhan Erşen birbirinden değerli 3 sanatçıyı konuk etti. Program boyunca Mustafakemalpaşalılar Eşraf Vakti Grubu ve Ezel Salık’ın seslendirdiği birbirinden güzel türküler ve şarkılarla coştu. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, program sunucusu Erhan Erşen ile konuklarına çiçek ve çeşitli hediyeler takdim etti.

İlçenin tanıtımına büyük katkı koyan program sonunda geceye katılanlar Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a organizasyon için teşekkür ederken, programa katılan sanatçılarla da bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

.