Geri Dön

Dünya Çevre Günü Kutlu Olsun

05-06-2009 Haziran 2008 Dünya Çevre Günü her yıl olduğu gibi bu yılda Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği

Dünya Çevre Günü Kutlu Olsun

05-06-2009 Haziran 2008 Dünya Çevre Günü her yıl olduğu gibi bu yılda Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği

5 Haziran 2008 Dünya Çevre Günü her yıl olduğu gibi bu yılda Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği etkinlikle kutlandı.

Etibank’tan saat 14:00’de başlayan yürüyüşe; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Tatkavaklı Belediye Başkanı Orhan Alper, Meclis Üyeleri Halil İbrahim Özşekerci, Adnan Akın, Tevfik Demir, Cemal Batır, Süreyya Erdem, İsmail Gürses, Engin Sökmen, Temizlik İşleri Müdürü Sedat Sevim, Tema Vakfı Mustafakemalpaşa Temsilcisi Necati Özyiğit, Okul öğrenci ve öğretmenleri ile Temizlik İşleri Personeli hizmet araçlarıyla birlikte katıldı. Bursa Caddesi, Kirmasti Köprüsü, Cumhurluk Alanı, İsmetpaşa Caddesinden Atatürk Heykeli’ne kadar olan yürüyüş halkımız tarafından ilgiyle izlendi. Gerçekleşen “Dünya Çevre Günü” yürüyüşünde Özcan Kolonyaları tarafından verilen kolonya belediyemize ait araçla ilçe içerisinde püskürtüldü.

Temizlik işçileri ve öğrenci gruplarının ellerindeki çevre sloganları yazılı pankartlarla halka çevrenin temiz tutulması, doğanın korunması ve çevremize karşı duyarlı olmamız mesajı verildi. Yerel Gündem 21 Genel Sekreterliği tarafından ise Park Bahçeler Müdürlüğümüzce Dünya Çevre Gününe özel hazırlattırılan çiçek ve tohumlar yoldan geçen vatandaşlara dağıtıldı. Cumhurluk Alanında gerçekleştirilen saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Okul öğrencileri ellerindeki çiçek buketlerini Atatürk’ün huzuruna bıraktı. Burada son bulan törenin ardından tüm öğrenciler Yalıntaş Beldesinde düzenlenen uçurtma şenliğine katıldı.