Dünya Çevre Günü kutlanıyor

04-06-2013 Haziran Dünya Çevre Günü, Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin düzenlediği çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Çevre bilincinin artması ve temiz bir çevre için duyarlılık oluşturmak amacıyla

Dünya Çevre Günü kutlanıyor

5 Haziran Dünya Çevre Günü, Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin düzenlediği çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Çevre bilincinin artması ve temiz bir çevre için duyarlılık oluşturmak amacıyla yapılan  etkinlikler bu yıl da renkli geçecek. 5 Haziran 2013 Çarşamba günü saat 09.30’da Etibank Parkı ile Heykel Meydanı arasında yapılacak ‘Çevre Yürüyüşü’ ile başlayacak olan etkinlikler, Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından Adnan Menderes Meydanı’nda devam edecek. Mustafakemalpaşa Belediyesi Halk Oyunları Ekibi’nin gösterilerinin ardından 14 Eylül İlkokulu 3-C Sınıfı Öğretmeni Sevim Öz ve öğrenciler tarafından hazırlanan ‘Su Hayattır’ isimli skeç sahnelenecek. Çevre Günü’nde ayrıca 14 Eylül Anaokulu Öğretmeni Ezel Tuna ve öğrenciler tarafından ‘Geri Dönüşümlü Malzemelerden Hazırlanmış Defile Gösterisi’ de sergilenecek. Etkinlikte son olarak, Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin çevre sorunlarına dikkat çekmek amacıyla düzenlediği afiş ve tasarım yarışmasında dereceye girenler ödüllendirilerek, yarışmaya katılan eserlerin yer aldığı sergi ziyaret açılacak.