Dünya Çevre Günü etkinlikleri başladı

04-06-2010 Haziran Dünya Çevre Günü her yıl olduğu gibi bu yılda Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği etkinlikle

Dünya Çevre Günü etkinlikleri başladı

5 Haziran Dünya Çevre Günü her yıl olduğu gibi bu yılda Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği etkinlikle kutlandı.

Etibank’tan saat 10.00’da başlayan yürüyüşe; Temizlik İşleri Müdürü Sedat Sevim, İzci Kurulu Başkanı Eren Öz,İzci grupları, okul öğrenci ve öğretmenleri ile Temizlik İşleri Personeli hizmet araçlarıyla birlikte katıldı. Bursa Caddesi, Kirmasti Köprüsü ve Cumhurluk Alanı’na kadar süren yürüyüş ilçe halkı tarafından ilgiyle izlendi. Gerçekleşen “Dünya Çevre Günü” yürüyüşünde Özcan Kolonyaları tarafında verilen kolonya ilçemiz sokaklarına püskürtüldü. Tören öğrencilerin Atatürk Anıtı’na ellerindeki çiçekleri bırakmasıyla son buldu.