Domuz Gribi’ne Karşı Önlemler Alınıyor

29-10-2009 gündemini sürekli meşgul eden ve vatandaşlarda korkuya neden olan domuz gribine karşı belediyemiz ilaçlama çalışmalarını başlattı. İlk olarak Züferbey İlköğretim Okulu’nda

Domuz Gribi’ne Karşı Önlemler Alınıyor

Ülke gündemini sürekli meşgul eden ve vatandaşlarda korkuya neden olan domuz gribine karşı belediyemiz ilaçlama çalışmalarını başlattı.

İlk olarak Züferbey İlköğretim Okulu’nda başlayan ilaçlama çalışmaları ilçemizde, belde ve köylerde yer alan okullarda da devam edecek. Pazartesi gününe kadar ilaçlanmadık okul bırakılmayacağını dile getiren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan “ Domuz gribini ne çok fazla büyütelim ne de dikkatsiz davranalım. Sağlık Bakanlığımız bu konuda gerekli tüm önlemleri Türkiye genelinde almaya devam ediyor. Bizde Mustafakemalpaşa Belediyesi olarak bu konuyla ilgili tüm önlemlerimizi aldık, almaya da devam edeceğiz” dedi.