Geri Dön

DOĞALGAZ MERKEZE İNİYOR

04-08-2010 ilçemizde doğalgaz çalışmalarına start vermeye hazırlanıyor. Özellikle kış aylarında yaşanan hava kirliliğinin önlenmesi ve ilçe halkını daha temiz havaya kavuşturmak

DOĞALGAZ MERKEZE İNİYOR

04-08-2010 ilçemizde doğalgaz çalışmalarına start vermeye hazırlanıyor. Özellikle kış aylarında yaşanan hava kirliliğinin önlenmesi ve ilçe halkını daha temiz havaya kavuşturmak

Belediyemiz ilçemizde doğalgaz çalışmalarına start vermeye hazırlanıyor. Özellikle kış aylarında yaşanan hava kirliliğinin önlenmesi ve ilçe halkını daha temiz havaya kavuşturmak adına girişimlerde bulunuldu.

Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan, Ovagaz Dağıtım Şirketi Bölge Müdürü Serdar Delibalta ile yaptığı görüşmeler sonucunda çalışmaların yapılacağı bölgeleri belirledi. Tüm ilçeyi doğalgaza kavuşturmayı planladıkları görüşmeler sonucunda, özellikle kış aylarında yoğun hava kirliliğinin yaşandığı Saklıkent, Sırmalar mevkiine doğru hat döşeme çalışmalarına start verilecek.

15 Nisan 2009 Çarşamba günü saat 14.00’te, 14 Eylül Bulvarı Mustafakemalpaşa Lisesi önünde düzenlenecek olan törenle başlayacak yeni hat döşenmesi çalışmaları sonucunda Saklıkent, Sırmalar, Vıraca ve Selimiye Mahalleleri doğalgaza kavuşacak. 

Ovagaz Bölge Müdürü Serdar Delibalta “ İlçemizde hava kirliliğinin özellikle kış aylarında en yoğun olduğu bölge Saklıkent ve Sırmalar mevkiidir. Bizlerde yatırım planlarımızda revizyona giderek, öncelikli olarak bu bölgelerden başlayıp, ilçemizde doğalgaza kavuşmayan bölgelerimizle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ayrıca normal yatırım planlarımız içerisinde kalan Vıraca ve Selimiye mahalleleri de olmak üzere programımız dâhilinde tüm ilçemizi doğalgaza kavuşturarak, ilçe halkımızı temiz havayla buluşturacağız”dedi. Delibalta doğalgazın yapılan zamlara rağmen diğer yakıtlardan ucuz olduğunu ve Mayıs ayından itibaren daha da ucuzlayacağına değinirken, sona eren kredi kartına 10 taksitli abonelik kampanyasının da Mayıs ayına kadar uzatıldığını belirtti.

Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan ise doğalgazın rahatlığını tüm ilçe halkının yaşaması gerektiğine dikkat çekerek “ yatırımlar bittiğinde ilçemizin hava kirliliği sorunu ortadan kalkacaktır. Tüm vatandaşlarımızı Çarşamba günü yapılacak törene davet ediyorum” dedi.