Doğalgaz İç Tesisatı Kursu kuraları çekildi

06-05-2010 Belediyesi, İŞKUR ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün düzenlediği ‘Doğalgaz İç Tesisatı Elemanı Yetiştirme Kursu’ kuraları Nikah Salonu’nda çekildi. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı

Doğalgaz İç Tesisatı Kursu kuraları çekildi

Mustafakemalpaşa Belediyesi, İŞKUR ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün düzenlediği ‘Doğalgaz İç Tesisatı Elemanı Yetiştirme Kursu’ kuraları Nikah Salonu’nda çekildi.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, İŞKUR Eğitim Servisi’nden Yaşar yalçın ve Kadir Bal ile kursa katılmak için başvuruda bulunan vatandaşlar ve yakınlarının katıldığı kura çekiminde büyük heyecan yaşandı. 54 başvurunun yapıldığı ve 20 asil ile 10 yedek kursiyerin belirlendiği kura çekiminde ilk kurayı 5 yaşındaki Amine Nehir Yılmaz yaptı.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, göreve geldikleri günden bu yana İŞKUR ve Halk eğitim Merkeze ile ortaklaşa yaptıkları kurslarla vatandaşlara hem meslek öğrettiklerini hem de günlük 15 TL’lik ücretle de aile bütçelerine katkı sağlamalarına aracı olduklarını söyledi. Başkan Kurtulan, “Daha önce kursa katıldığımızda ücret öderdik. Şimdi hem meslek öğreniyoruz, hem de karşılığında ücret alıyoruz. Bugün kurada çıkmayanlar üzülmesinler, kurslarımız devam edecek” dedi.

10 Mayıs’ta Hamzabey İlköğretim Okulu’nda başlayacak olan ‘Doğalgaz İç Tesisatı Elemanı Yetiştirme Kursu’ 24 Ağustos’ta sona erecek ve kursiyerlere günlük 15 TL ücret ödenecek.

Yapılan kura çekiminde 20 asil ve 10 yedek üye şu isimlerden oluştu:

ASİL KURSİYERLER

1-Semih yıldız