Geri Dön

‘Doğa İçin Çal’dan muhteşem konser

11-06-2012    Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Mustafakemalpaşa’da bir konser veren ‘Doğa İçin Çal’ grubu, müzikleriyle dinleyenlere keyifli anlar yaşattı.  

‘Doğa İçin Çal’dan muhteşem konser

11-06-2012    Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Mustafakemalpaşa’da bir konser veren ‘Doğa İçin Çal’ grubu, müzikleriyle dinleyenlere keyifli anlar yaşattı.  

     Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Mustafakemalpaşa’da bir konser veren ‘Doğa İçin Çal’ grubu, müzikleriyle dinleyenlere keyifli anlar yaşattı.

     Mustafakemalpaşa Belediyesi, Fotoğraf Sanatı Derneği, Cevdet Nerse BİLSEM, Doğa Dostları Derneği, TEMA ve Çevre Koruma Derneği’nin düzenlediği konserde Adnan Menderes Meydanı’nı dolduran müzikseverler, şarkılar eşliğinde doğanın korunması için çağrı yaptı.

     Gönüllü sanatçıların, doğanın korunması için farkındalık oluşturmak amacıyla bir araya geldiği müzik grubu ‘Doğa İçin Çal’, Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Mustafakemalpaşa’da sahne aldı.

     Müzik dolu bir gecenin yaşandığı konsere; Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve eşi Necibe Kurtulan, Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak, Galip Çakmakçı ve Mustafa Eren, Milli Eğitim Müdürü Abdulgani Artan, Fotoğraf Sanatı Derneği, Cevdet Nerse BİLSEM, Doğa Dostları Derneği, TEMA ve Çevre Koruma Derneği’nin temsilcileriyle birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.   

     Gecede, Mustafakemalpaşalı genç müzisyenlerin ardından sahne alan  ‘Doğa İçin Çal’ grubu, halk müziğinden, pop müziğine kadar seslendirdikleri sevilen türkü ve şarkılarla büyük beğeni kazandı.       

Solistler Ayşegül Şirin ve Ersan Özcan, halk ozanı Aşık Veysel’den ünlü sanatçı Ajda Pekkan’a uzanan zengin repertuarı ustalıkla seslendirirken, grup müzisyenleri de alkış alan performanslarıyla Cahit Berkay’a ait enstrümantal parçalarla konsere renk kattı.

     Mustafakemalpaşalıların unutulmaz bir gece yaşadığı konser sonrası Doğa İçin Çal grubu üyelerine çiçek takdim eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan; “  Doğa, bizlerin mekânı, her türlü ihtiyacımızın kaynağı. Doğa için gösterdikleri duyarlılığı, müzik aracılığı ile toplumla paylaşan sanatçılarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

.

.

.

.