Devlet Hastanesi'ne vücut analiz cihazı

21-10-2016 Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından Devlet Hastanesi'ne 150 kg tartım kapasiteli vücut analiz cihazı alındı.

Devlet Hastanesi'ne vücut analiz cihazı

Bireylerin hem kişisel özelliklerine göre tanı konulmasına hem de doğru ve uygun tedavinin başlatılmasına yardımcı olan TANİTA BC-718 Analiz Cihazı, Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi Beslenme ve Diyet Polikliniği'ne kazandırıldı.

Başhekim Op. Dr. Gürol Şen ile birlikte cihazı inceleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, diyet öncesi bir çok analizin bu cihaz sayesinde gerçekleştirileceğini söyledi.

Başhekim Gürol Şen'de hastanedeki önemli bir eksikliği gideren Başkan Sadi Kurtulan'a teşekkür etti.

Hizmete sunulan cihaz; kilo, yağ oranı, toplam vücut sıvısı, kas kütlesi, kemik mineral ağırlığı, metabolizma hızı, biyolojik vücut yaşı, iç yağlanma derecelendirme, fiziksel aktivite derecelendirme, iskelet kas ağırlığı, yumuşak doku ağırlığı, yağsız ağırlık ve vücut kitle endeksi gibi ölçümler için kullanılacak.