Geri Dön

Devekuşu Kabare’nin Unutulmaz Eseri “Yasaklar” Sahne Aldı

19-08-2009 Belediyesi Yerel Gündem 21 çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, halkımıza sunduğu gösterilerle sosyal ve kültürel alanlarda da çalışmalarına devam ediyor. 18

Devekuşu Kabare’nin Unutulmaz Eseri “Yasaklar” Sahne Aldı

19-08-2009 Belediyesi Yerel Gündem 21 çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, halkımıza sunduğu gösterilerle sosyal ve kültürel alanlarda da çalışmalarına devam ediyor. 18

Mustafakemalpaşa Belediyesi Yerel Gündem 21 çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, halkımıza sunduğu gösterilerle sosyal ve kültürel alanlarda da çalışmalarına devam ediyor.

18 Ağustos 2009 Salı akşamı saat 21.00’da, Kazım Barış Çokan Kültür Merkezi’nde Yerel gündem 21 Çalışma Grubunun Halil Bulut yönetmenliğinde sahnelediği Devekuşu Kabare’nin unutulmaz eseri “Yasaklar” adlı tiyatro, halkımıza eğlenceli bir gece yaşattı.

Davetliler arasında Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak ve Galip Çakmakçı, belediye meclis üyeleri, belediyemiz daire amirleri ve siyasi parti temsilcileri yer aldı.

Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri Nuray Laçiner yaptığı açılış konuşmasında, YG21 çalışmalarında desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür ederek “Ülkemizde ve yaşadığımız şehirde devam etmekte olan ekonomik ve sosyal kalkınma için gençler önemli bir kaynak oluşturmaktadır. Adını aldığı Ulu Önderine yakışır, çağdaş, birbirini anlayan, herkesin yaşama hakkına saygı duyan, çalışkan ve dürüst bir Mustafakemalpaşa gençliğinin aramızda olduğuna dair inancım tamdır. Biz anne babalara düşen görevse hoşgörü, sevgi ve saygıyla elimizden geldiğince gençlerimize destek olmaktır.” Dedi.

İki perdeden oluşan oyunda canlandırılan tiplemelerle izleyenler kahkahalara boğuldu. Programın sonunda oyunda sahne alan ekibe çiçek takdim eden Başkan Kurtulan Yerel Gündem 21 Ekibinin Mustafakemalpaşa’nın geleceği için çok önemli faaliyetler yaptığını belirtirken “Bundan önce olduğu gibi bundan sonrasında da hep destekçiniz olacağız. Üretme ruhu bir toplum için en önemli şeylerden biridir. Bu ruha sahip çıkarak faaliyetlerimize devam edeceğiz. Gülerken eğlendirip hem de düşündürmek bizim işimiz olacak. Çünkü verecek olduğumuz mesajları bu akşam bu oyunla olduğu gibi, güldürüp hem de düşündürerek halka daha güzel aktarabileceğiz. ” dedi.