Demirkol’dan çifte madalya

20-12-2011 Mustafakemalpaşa Belediyespor’un başarılı masa tenisçisi Aydın Demirkol, Bedensel Engelliler Türkiye Şampiyonası’ndan iki derece ile döndü.      Bedensel Engelliler Masa Tenisi Türkiye

Demirkol’dan çifte madalya

Bedensel Engelliler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası, 16-18 Aralık tarihlerinde Ankara Altındağ Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı.
     77 sporcunun katıldığı ve Birbirinden zorlu müsabakalara sahne olan şampiyonada Mustafakemalpaşa Belediyespor adına mücadele eden Aydın Demirkol, kendi kategorisi olan 10. derecede Türkiye 3.’lüğünü kazandı. Demirkol, aynı şampiyona da çiftler kategorisinde ise Türkiye 2.’si olarak büyük bir başarıya imza attı.
     Çifte madalyalı sporcuyu kutlayan Başkan Sadi Kurtulan, önümüzdeki şampiyonalarda da kendisinden altın madalya beklediklerini söyledi.

.