Demirkol 3’ncülük kürsüsüne çıktı

18-10-2010 Türkiye Bedensel Engelliler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda Mustafakemalpaşa Belediyespor oyuncusu Aydın Demirkol çiftlerde 3’ncü oldu.        Türkiye Bedensel Engelliler Masa Tenisi

Demirkol 3’ncülük kürsüsüne çıktı

Türkiye Bedensel Engelliler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası, Aksaray’da yapıldı. Toplam 74 sporcunun katıldığı ve birbirinden zorlu müsabakaların yapıldığı şampiyonada Mustafakemalpaşa Belediyespor adına mücadele eden Aydın Demirkol, 3’ncülük kürsüsüne çıktı. Şampiyonada 6. Ve 10. Derece müsabakalara katılan Demirkol, Opın kategorisinde 5’nci olurken, çiftlerde ise üçüncü oldu.
     Aydın Demirkol şampiyonada elde etiği madalyası ile birlikte Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı makamcında ziyaret ederken, Başkan Kurtulan, başarılı sporcuyu kutladı ve önümüzdeki şampiyonada kendisinden altın madalya beklediğini söyledi.