Dantel alım satımı yapan esnaf yeni yerine taşındı

10-12-2009 Perşembe günleri Sümerbank’ın önünde toplanarak dantel alım satımı yapan dantelci bayanlar yeni yerlerine taşındı. İlçe pazarının kurulmasından dolayı normal günlere nazaran

Dantel alım satımı yapan esnaf yeni yerine taşındı

İlçemizde Perşembe günleri Sümerbank’ın önünde toplanarak dantel alım satımı yapan dantelci bayanlar yeni yerlerine taşındı.

İlçe pazarının kurulmasından dolayı normal günlere nazaran daha kalabalıklaşan yolda toplanarak yoldan geçen vatandaşları ve etraftaki esnafı zor durumda bırakan dantelci bayanlar Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü’nce kendilerine tahsis edilen yerde sergi açmaya başladı.

İlçe Kapalı Pazar Yeri altı otopark girişi yanında tahsis edilen yerde bugünden itibaren sergi açmaya başlayan dantelci bayanlar, bundan sonra her Perşembe aynı yerde sergi açacak.