Cumhuriyet Kupası İllerarası Karate Şampiyonları Belli Oldu

27-10-2009 Kupası İllerarası Karate Turnuvası geçtiğimiz hafta ilçemiz İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne bağlı Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. 4 il ve 21

Cumhuriyet Kupası İllerarası Karate Şampiyonları Belli Oldu

Cumhuriyet Kupası İllerarası Karate Turnuvası geçtiğimiz hafta ilçemiz İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne bağlı Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

4 il ve 21 kulüpten 200’e yakın sporcunun katıldığı turnuva heyecanlı dakikalara sahne oldu. Karşılaşmalar sonucunda dereceye giren sporculara ödüllerini Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcısı Galip Çakmakçı ve Karate Federasyonu As Başkanı Timur Özdemir takdim etti. Sporun gençlerimizin hayatında önemli bir yere sahip olmasını sağlamak ve onları teşvik etmek için ellerinden geleni yapacaklarını bildiren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan “ Sporcu arkadaşlarımızı adlıkları derecelerinden ötürü tebrik ediyor, buradaki başarılarını eğitim hayatlarında da devam ettirmelerini diliyorum” dedi.

Müsabakaların ilçemizde gerçekleştirilmesini sağlayan Karate Federasyonu Teknik Kurul Üyesi Milli Antrenörü Necip Kaplan, müsabakalara katılan sporcuların ilçemizden memnun ayrıldığını dile getirerek, karşılaşmalarda çok büyük sakatlanmaların olmamasının da sevindirici olduğunu belirtti.

Müsabaka Teknik Sonuçları ise şöyle;

94-95 Bayan 45 kg’da 1.Ayşenur Karsıcı