Cumhuriyet Bayramı’nda sünnet şöleni

28-10-2018 Mustafakemalpaşa’da artık bir gelenek hâline gelen Toplu Sünnet Şöleni, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda gerçekleştirilecek.

Cumhuriyet Bayramı’nda sünnet şöleni

Kalıcı bir hizmet politikasına dönüşen sünnet merasimi, 29 Ekim Pazartesi günü saat 12.00'da Belediye Düğün Salonu'nda yapılacak.

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin bu yıl 4.’sünü düzenleyeceği etkinlikte, 3-11 yaş arası 47 çocuk delikanlılığa ilk adımını atacak.

Çifte bayramının yaşanacağı günde sünnet çocukları için şehir turu, eğlence, hediye dağıtımları ve yemek ikramı yapılacak ayrıca Uğur Böceği Kültür Merkezi ve Engelsiz Yaşam Merkezi kursiyerlerinin eserleri izlenime sunulacak.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bugüne kadar çocukları için bu vecibeyi yapacak imkân ve zaman bulamamış ailelere yardımcı olmayı amaçladıklarını söylerken, çocuklara güzel bir hatıra bırakmak istediklerini kaydetti.

Mutlulukların paylaştıkça çoğaldığını hatırlatan Başkan Sadi Kurtulan; " Tüm vatandaşlarımızı bu özel günde çocuklarımıza manevi destek vermeye davet ediyorum" dedi.