Cumhuriyet Bayramı coşkusu Fettah Can’la yaşanacak

22-10-2012 Mustafakemalpaşa Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda ünlü sanatçı Fettah Can’ı Mustafakemalpaşalılarla buluşturacak.      Bu yıl 89. yılı kutlanacak olan Cumhuriyet Bayramı’nın

Cumhuriyet Bayramı coşkusu Fettah Can’la yaşanacak

Bu yıl 89. yılı kutlanacak olan Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusu, Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenleyeceği ‘Cumhuriyet Özel Konseri’ ile renklenecek.

Söz ve besteleriyle müzikseverlerin gönlünde taht kuran Bursalı sanatçı Fettah Can, Cumhuriyet Bayramı’nda vereceği özel konserde en güzel şarkılarını Mustafakemalpaşalılar için seslendirecek.

29 Ekim 2012 Pazartesi saat 19.30’da Adnan Menderes Meydanı’nda düzenlenecek olan ‘Cumhuriyet Bayramı Özel Konseri’ne tüm vatandaşlar ücretsiz olarak katılabilecek.

Konser, hava muhalefeti olması durumunda Kapalı Pazaryeri’nde yapılacak.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 29 Ekim Cumhuriyet Konseri’ne tüm vatandaşları davet ettiklerini söylerken; “ Cumhuriyet Bayramımızın coşkusunu hep birlikte yaşayalım” dedi.

.