Çöp Konteynırları Yıkanıyor

21-08-2009 Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçemiz mahalle, cadde ve sokaklarında yer alan çöp konteynırlarını yıkayarak kötü kokulardan arındırıyor. İlçemizde yer alan 21

Çöp Konteynırları Yıkanıyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçemiz mahalle, cadde ve sokaklarında yer alan çöp konteynırlarını yıkayarak kötü kokulardan arındırıyor.

İlçemizde yer alan 21 mahalle, cadde ve sokaklarda düzenli bir şekilde yapılan işlemler sırasında boşaltılan konteynırlar, konteynır yıkama ve dezenfekte aracı ile cadde ve sokaklara kirli sularını akıtmayacak şekilde strelize edilip, kokular sıkılarak temizleniyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri hava sıcaklıklarının yüksek olması nedeniyle önlemlerini bir kat daha arttırdıklarını belirterek, konteynırların yıkandığı ve eskiyen, yıpranan, hijyenik özelliği kaybolan konteynırların yenilendiğini belirtti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan “ Halkımızın sağlığı her şeyden önce gelir düşüncesiyle ilçede temizliğe büyük önem veriyoruz. Temizlik konusunda birlikte hareket etmenin doğru olduğu düşüncesiyle, halkımızın da temizlik konusunda bize destek olmasını bekliyoruz” dedi.