Çöp konteynerlerine yeni görünüm

25-02-2014 Belediyesi, çöp konteynerlerini çevre temizliğine uyumlu hale getirerek kent mobilyalarına dönüştürüyor. Mustafakemalpaşa’nın cadde ve sokaklarında bulunan çöp konteynerleri, suni çim çitle

Çöp konteynerlerine yeni görünüm

Mustafakemalpaşa Belediyesi, çöp konteynerlerini çevre temizliğine uyumlu hale getirerek kent mobilyalarına dönüştürüyor. Mustafakemalpaşa’nın cadde ve sokaklarında bulunan çöp konteynerleri, suni çim çitle kaplanarak estetlik bir görünüme kavuşturuluyor. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ilk uygulamanın pilot bölge olarak seçilen Bursa Caddesi’nde başladığını söylerken, evsel atıkların toplandığı tüm konteynerlerde aynı uygulamayı yapmayı hedeflediklerini belirtti. ‘Temiz Çevre, Temiz İlçe’ sloganıyla hayata geçirilen çalışmayla cadde ve sokaklardaki görüntü kirliliğinin önüne geçileceğini dile getiren Başkan Kurtulan; “ Uygulamayla çevreye güzel bir görüntü katılacağı gibi kötü koku yayılması da engellenecek. Ekiplerimizin tespitleri doğrultusunda bu çalışmayı diğer caddelerde de yaygınlaştıracağız” dedi.