Çocuklara 23 Nisan şenliği

24-04-2014 Belediyesi, Ulusal Egemenliğin 94. yılında çocukları özel bir eğlence ile buluşturdu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Adnan Menderes

Çocuklara 23 Nisan şenliği

Mustafakemalpaşa Belediyesi, Ulusal Egemenliğin 94. yılında çocukları özel bir eğlence ile buluşturdu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Adnan Menderes Meydanı’na kurulan şişme oyun parkurlarına akın eden çocuklar, hem heyecanlı, hem de eğlenceli saatler geçirerek, şenlik havasında bir bayram yaşadı. Çocuklar, Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin bir bayram hediyesi olarak sunduğu oyun parkında gönüllerince eğlenirken, Başkan Sadi Kurtulan’da çocukların bu mutluluğuna eşlik etti. Olimpik parkur, tırmanma piramidi, top atışı ve palyaçodan oluşan oyun parkurunda aileleriyle birlikte bayramın tadını çıkaran çocukları ziyaret eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bayramı çocuklarla birlikte paylaşmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Başkan Kurtulan; “ Bir milletin geleceğini çocuklar belirler. Barışın, ümidin ve sevginin kaynağı olan kıymetli varlıklarımız çocuklarımız, aydınlık yarınlarımızın teminatıdır. Çocuklarımıza en iyi hayat şartlarını ve çağın gerektirdiği eğitim imkânlarını sunmak önceliklerimiz arasındadır. Çocuklarımızın sevgi ve hoşgörü ortamında yetiştirilmesini ve yarınlara güvenle bakmalarını sağlamak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Bu güzel bayram gününde Ulusal Egemenliğimizin 94. yıldönümünü kutluyor, çocuklarımıza aydınlık günler diliyorum” dedi.