Çocuklar Pinokyo’ya koştu

11-04-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin katkıları ile Eti Çocuk Tiyatrosu’nun 10. Yılı nedeniyle sahneye koyduğu ‘Pinokyo’ oyunu, miniklerden büyük ilgi gördü.      Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin

Çocuklar Pinokyo’ya koştu

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin katkılarıyla Kazım Barış Çokan Kültür Merkezi’nde sabah 11.00 ve öğleden sonra saat 14.00’te olmak üzere iki kez sahnelenen Pinokyo oyununa minikler büyük ilgi gösterdi.

Eti Çocuk Tiyatrosu’nun 10. yılı nedeniyle Pinokyo oyununu sahneye koyduğunu söyleyen oyunun yönetmeni Ünsal Sicilli, 10 yılda 1 milyonu aşkın seyirciye ulaştıklarını, Türkiye’nin her ilinde çocuklarla buluştuklarını söyledi. Sicilli, oyunu Bursa’da sahneye koyduklarını, Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin daveti ve katkısı ile de Bursa’nın sadece Mustafakemalpaşa ilçesinde oynadıklarını sözlerine ekledi.

Eti Çocuk Tiyatrosu tarafından 5 kişilik oyuncu ve toplam 12 kişilik ekiple sahneye konan Pinokyo oyununu, Mustafakemalpaşa’da ana okulu ve İlköğretim okulu 1. Sınıf öğrencileri izledi.

Bu arada, oyun sonunda Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Galip Çakmakçı, oyunu sahneye koyan sanatçılara teşekkür ederek, çiçek ve çeşitli hediyeler verdi.

.