CHP yeni ilçe yönetiminden Başkan Kurtulan’a ziyaret

08-02-2010 CHP İlçe Yönetim Kurulu, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti. Geçtiğimiz hafta yapılan seçimde güven tazeleyen CHP Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Gürkan

CHP yeni ilçe yönetiminden Başkan Kurtulan’a ziyaret

Mustafakemalpaşa CHP İlçe Yönetim Kurulu, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta yapılan seçimde güven tazeleyen CHP Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Gürkan Esen ve Yönetim Kurulu üyelerinin yer aldığı ziyarette anılar tazelendi.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, CHP ilçe yönetiminde eğitimcilerin yer almasından dolayı mutlu olduğunu belirtti. Siyasi partilerin çalışmalarından çok memnun olduklarını da kaydeden Başkan Kurtulan;” Bizler Mustafakemalpaşa için daha güzeli, daha iyiyi nasıl yaparız onun çalışması içerisindeyiz. Keşke herkes sizler gibi duyarlı olup, parti yönetimlerinde görev alarak ilçemize hizmet etse. Yapacağımız çalışmalarda desteklerinizi bekliyoruz” diye konuştu.

CHP İlçe Başkanı Gürkan Esen’de yaptığı açıklamasında “ Bizim bu dönem, ikinci dönemimiz. İçimizde yeni arkadaşlar var, devam edenler var. Yeni bir döneme girdik. Mustafakemalpaşa’da iyi şeyler olması için çalışacağız ve bunun için de gerekli katkıyı koymak için elimizden geleni yapacağız. Bizim üyemiz olmamasına rağmen meclis çalışmalarınızı takip etmek istiyoruz” dedi.