Çevre ve Orman Bakanlığı’ndan Belediyeye araç desteği

14-06-2010 ve Orman Bakanlığı, Mustafakemalpaşa Belediye’sine hidrolik sıkıştırmalı çöp aracı hediye etti. Çevre ve Orman Bakanlığı’ndan Mustafakemalpaşa Belediyesi’ne araç desteği geldi. Çevre

Çevre ve Orman Bakanlığı’ndan Belediyeye araç desteği

Çevre ve Orman Bakanlığı, Mustafakemalpaşa Belediye’sine hidrolik sıkıştırmalı çöp aracı hediye etti.

Çevre ve Orman Bakanlığı’ndan Mustafakemalpaşa Belediyesi’ne araç desteği geldi. Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından gönderilen Ford Cargo (4x2) yataksız kabin kamyon üzerine 13+1 m3 kapasiteli hidrolik sıkıştırmalı çöp aracı avadanlıkları ile birlikte Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı’na teslim edildi.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Bakanlığın bu anlamlı desteğine çok teşekkür ettiğini belirterek, “Çevre ve Orman Bakanlığı çevre haftası nedeniyle Türkiye çapında 96 adet aracı belediyelere teslim etti. Bu belediyelerden bir tanesi de Mustafakemalpaşa Belediyesi’dir. Çöp aracının belediyemize kazandırılmasında büyük girişimleri olan ve her türlü desteği bizlerden esirgemeyen Ak Parti Bursa Millet Vekilimiz Sayın Ali Koyuncu’ya ve çevre temizliğine verdiğimiz önemle gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımıza bakanlığımızın verdiği destekten dolayı ilçe halkım adına teşekkür ediyorum. Ford marka 13+1 m3’lük kamyonun maddi değeri 136.000 TL’dır. İlçemizde, zamanlı ve düzenli çöp toplama, katı atık toplama, geri dönüşümlü atık toplama, atık pil toplama, çevre temizliği gibi temizliğin birçok alanında çalışmalar gerçekleştirmekteyiz. Bakanlığımızın bize hediye ettiği büyük çöp toplama kamyonu, temiz bir ilçe hedefimizde işlerimizi daha da kolaylaştırarak, bize zaman anlamında da hız kazandıracaktır” diye konuştu. Başkan Kurtulan aracı teslim aldıktan sonra, Başkan yardımcısı Ayhan Dadak,Ak Parti Hukuki ve Siyasi İşler Başkanı Sinan Taşkın,Ak Parti İl Yerel Yönetimler Başkanı Nilüfer Taşan, Ak Parti İl Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Atilla Demirtaş, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Celil Çolak, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Korkmaz ve Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Atilla Taşören’le birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.