Çanakkale Zaferi kutlandı

18-03-2010 Mart Çanakkale Şehitleri Anma ve Deniz Zaferi'nin 95'inci yıldönümü düzenlenen törenlerle kutlandı. Mustafakemalpaşa Şehitliği’nde düzenlenen günün ilk törenine Kaymakam Kazım Karabulut,

Çanakkale Zaferi kutlandı

18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma ve Deniz Zaferi'nin 95'inci yıldönümü düzenlenen törenlerle kutlandı.

Mustafakemalpaşa Şehitliği’nde düzenlenen günün ilk törenine Kaymakam Kazım Karabulut, Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Bülent Belli, Garnizon Komutanı ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Gürdal, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcısı Mustafa Eren, Emniyet Müdürü Zafer Ersin, Askerlik Şube Başkanı Ahmet Meydan, Belediye Meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş yetkilileri, şehit aileleri ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Tören; Kaymakam Kazım Karabulut, Garnizon ve İlçe Jandarma Bölge Komutanı Yüzbaşı Murat Gürdal ve Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın anıta çelenk sunmasıyla başladı. Ardından Yüzbaşı Gürdal günün önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi. Törene katılan protokol ve şehit aileleri ile vatandaşlar Kazım Barış Çokan Kültür Merkezine geçerek burada Mustafakemalpaşa Lisesi tarafından hazırlanan Çanakkale Şehitleri anma programına katıldılar. Öğrenciler tarafından hazırlanan program büyük bir beğeni ile izlenirken, törenler şehit aileleri ile protokolün birlikte Öğretmen Evi’nde yediği öğle yemeği ile sona erdi.