Camilerde bayram temizliği

11-10-2013 Kurban Bayramı öncesinde ilçedeki camilerde temizlik çalışmaları başlatıldı. Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan çalışmalarda toplam 21 camide yaklaşık 10 bin metrekarelik

Camilerde bayram temizliği

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ilçedeki camilerde temizlik çalışmaları başlatıldı. Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan çalışmalarda toplam 21 camide yaklaşık 10 bin metrekarelik bir alanda temizlik yapılıyor. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan çalışmalarla ilgili şunları söyledi: “Maneviyat mekanlarımız camilerimizin temizliği için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu yıl da Kurban Bayramı öncesinde ilçemizdeki camilerin temizlik çalışmalarını başlattık. Halkımızın ibadetlerini daha temiz ortamlarda yerine getirmelerini sağlamak bizim görevimiz. Camilerdeki hizmetleri aksatmadan, son derece modern ve yeni tekniklerle yapılan temizlik çalışmalarını vatandaşlarımızın da takdir etmesi bizlere şevk veriyor. Bu çalışmalarımızı önümüzdeki günlerde de sürdüreceğiz.” Temizlik çalışmaları ile ilgili görüşlerini açıklayan vatandaşlar, yapılan hizmetlerin fevkalade önemli olduğunu, camilerin temizlenmesi kadar temiz tutulmasının da çok ehemmiyetli olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür ettiler.