Geri Dön

Çakmak'tan Başkan Kurtulan'a veda ziyareti

13-03-2017 Mustafakemalpaşa Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Dursun Çakmak, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'a veda ziyaretinde bulundu.

Çakmak'tan Başkan Kurtulan'a veda ziyareti

13-03-2017 Mustafakemalpaşa Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Dursun Çakmak, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'a veda ziyaretinde bulundu.

Mustafakemalpaşa'da iki yıl süreyle Kaymakamlık bünyesinde görev yaptıktan sonra İstanbul Arnavutköy Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü'ne atanan Dursun Çakmak, veda ziyaretleri kapsamında Başkan Sadi Kurtulan ile bir araya geldi.

Çakmak'ı makamında kabul eden Başkan Kurtulan, Mustafakemalpaşa'ya verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Hizmetlerin bir bayrak yarışı olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Dursun Çakmak ile kurumlar arası işbirliğine bağlı olarak uyum içinde çalıştıklarını belirterek; " Gerek vatandaşla gerekse de bizlerle kurduğu iletişimle Mustafakemalpaşa'da hoş bir seda bırakan müdürümüz, inanıyorum yeni görev yerinde de başarılı çalışmalara imza atacaktır " dedi.

Yazı İşleri Müdürü Dursun Çakmak ise Mustafakemalpaşa'da iki yıl boyunca görev yapmaktan büyük onur duyduğunu dile getirdi.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'a teşekkür eden Çakmak; " Mustafakemalpaşa gibi kıymetli bir kentte mesai yapmanın mutluluğunu yaşadık. Burada güzel dostluklar kurarak, insanımıza hizmet ettik. Her insanla irtibatımız oldu. Enerjimizi hep faydalı işler yapmak için harcadık. Devlet görevinin en üzücü yanı yıllarca görev yaptığınız yerden ayrılmaktır. Vedalar tamamen ayrılık değildir. Bütün Mustafakemalpaşalılara görevimize devam edeceğimiz yerde de kapılarımız hep açık olacaktır. Tüm vatandaşlarımıza ve birlikte mesai yaptığım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.    

Başkan Sadi Kurtulan ziyaretin ardından Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Dursun Çakmak'a Mustafakemalpaşa motiflerinin işlendiği plaket hediye etti.