Caddelere trafik çizgisi

21-07-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından bir süre asfalt yenilemesi yapılan Bursa ve Balıkesir caddelerinde ‘trafik çizgisi’ işlemi yapıldı.       Bursa ve Balıkesir caddelerinde

Caddelere trafik çizgisi

Bursa ve Balıkesir caddelerinde bir süre önce Belediye tarafından yapılan asfalt çalışmasının ardından ‘trafik çizgisi’ çalışması da gerçekleştirildi. Karayollarına ait trafik çizgi aracı ile yapılan çalışma yaklaşık 3 saat sürdü ve çalışma sonrasında trafik akışının daha kontrollü olacağı bildirildi.

.