Cadde ve sokaklar parke taşına kavuşuyor

23-05-2013 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, parke ve yol yapım çalışmalarının hızla sürdüğü muhtelif cadde ve sokaklarda incelemelerde bulundu. Bu yıl içinde 150

Cadde ve sokaklar parke taşına kavuşuyor

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, parke ve yol yapım çalışmalarının hızla sürdüğü muhtelif cadde ve sokaklarda incelemelerde bulundu. Bu yıl içinde 150 bin metrekare parke çalışması hedefleyen Mustafakemalpaşa Belediyesi, vatandaşların isteklerine cevap verebilmek adına yol ve kaldırımların yapılması için yoğun çaba sarf ediyor. Geç saatlere kadar devam ettirilen kilitli parke taşı döşeme çalışmaları sonucu birçok mahalle ve sokak rahat bir ulaşıma kavuştu. Şevketiye Mahallesi Demirciler Caddesi üzerinde devam eden parke çalışmalarını yerinde inceleyerek, Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden bilgiler alan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, belirli bir program dâhilinde çalışarak Mustafakemalpaşa’daki üst yapı sorununu büyük ölçüde çözdüklerini dile getirdi. Çalışmaların özellikle doğalgaz ve elektrik hatlarının yer altına alındığı bölgelerde yoğunlaştığını söyleyen Başkan Kurtulan; “ Mustafakemalpaşa sınırları içerisinde bulunan 650 sokaktan bugüne kadar 400’ü parke taşı ile döşendi. Yaz aylarıyla birlikte ekiplerimiz çok yönlü olarak tüm sokaklarda bu çalışmaları hızlandırdı. Şu ana kadar 25 bin m2’lik alan tamamlandı. Yılsonuna kadar bu rakam 150 bin m2’yi bulacak. Vatandaşlarımızın daha rahat ulaşıma kavuşması için kaldırımların ve yolların yenilenmediği hiçbir bölge kalmayacak. Mustafakemalpaşa’yı daha yaşanır, daha güzel hale getirmek için hep birlikte elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.