Büyükşehir Korosu’ndan Kadınlar Günü konseri

09-03-2015 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, halk müziği konseri ile kutlandı. Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin düzenlediği Kadınlar Günü Özel Konseri’nde Bursa Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı

Büyükşehir Korosu’ndan Kadınlar Günü konseri

Mustafakemalpaşa’da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, halk müziği konseri ile kutlandı. Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin düzenlediği Kadınlar Günü Özel Konseri’nde Bursa Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu sahne aldı. Belediye Düğün Salonu’ndaki müzik ziyafetinde sahneye çıkan Büyükşehir Korosu ve solist Nilüfer Göl, çeşitli yörelerden seslendirilen türkülerle seyircilere renkli bir konser gecesi yaşattı. Coşkulu geçen konserin ardından Belediye Başkan Yardımcısı Enver Erdoğan, koro ekibine teşekkür ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.