Büyükşehir’den ‘birlik’ iftarı

14-07-2014 Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa’da halka yönelik 2 bin kişilik sokak iftarı verdi. İftarda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni dönemde Mustafakemalpaşa’nın

Büyükşehir’den ‘birlik’ iftarı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa’da halka yönelik 2 bin kişilik sokak iftarı verdi. İftarda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni dönemde Mustafakemalpaşa’nın Büyükşehir Belediyesi’nin de desteğiyle sorunlarından tek tek kurtulacağını, daha yaşanabilir, sağlıklı bir kent haline geleceğini söyledi. Adnan Menderes Meydanı’ndaki iftara; Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Bursa Milletvekilleri Önder Matlı ve Canan Candemir Çelik, Kaymakam Kazım Karabulut, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, AK Parti Mustafakemalpaşa Teşkilatı yöneticiler, belediye meclis üyeleri, daire amirleri, mahalle muhtarları, sivil toplum teşkilatlarının temsilcileri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı. İlahiler eşliğinde gerçekleştirilen iftarın ardından açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Saadettin Akkoyunlu, Ramazan’da yaşanılan güzellikleri el ele vererek çoğaltacaklarını dile getirdi.   ‘Hizmetler artacak’   Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise, Mustafakemalpaşa’ya sağladığı katkılar nedeniyle Başkan Altepe’ye teşekkür etti. Mustafakemalpaşa’nın Başkan Altepe’nin sıcak yaklaşımı sayesinde Büyükşehir’in imkânlarından yararlandığını, kentteki birçok hizmetin bu şekilde ortaya çıktığını hatırlatan Başkan Kurtulan; “ Önümüzdeki dönem hizmet ve yatırım yağmurunun eskisinden daha da etkin bir şekilde geleceğini inancındayım. Yaptıkları ve yapacakları için Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’ye halkım adına teşekkür etmeyi borç biliyorum” dedi.   ‘Örnek çalışmalara imza atacağız’   Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’de konuşmasında Mustafakemalpaşa’da planlı bir şekilde çalışarak örnek hizmetlere imza atacaklarını belirtti Bursa’ya ikinci kez üst üste Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmenin mutluluğunu yaşadıklarını, bu başarıda Mustafakemalpaşa’nın da emeğinin büyük olduğunu kaydeden Başkan Altepe, bundan sonra sıranın kendilerinde olduğunu ifade etti. Mustafakemalpaşa’ya hizmet yolunda çalışmalara başladıklarını ve geçtiğimiz günlerde Tümbüldek Kaplıcaları ile Suuçtu Şelalesi’ne giden kara yolunun asfaltlama çalışmalarını tamamladıklarını belirten Başkan Altepe, yaklaşık 1 milyon TL’lik harcamayla gerekli tüm düzenlemelerin yapıldığını kaydetti. Başkan Altepe, kara yolu asfaltlama çalışmalarının diğer bölgelerde de peyderpey süreceğini ifade etti. Mustafakemalpaşa’ya yönelik çalışmaların sadece asfaltlama faaliyetlerinden ibaret olmadığını, ilçenin her türlü sorunuyla birebir ilgilendiklerini ifade eden Başkan Altepe, kent merkezinin girişinde yer alan ve yaklaşık 20 yıldır tamamlanamayan spor salonunun da Büyükşehir desteğiyle en kısa zamanda tamamlanacağı müjdesini verdi. Konuşmasında yapacakları diğer hizmetlere de değinen Başkan Altepe, Kirmastı Çayı’nın çevresiyle birlikte düzenleneceğini, burada ilçe halkının aileleriyle birlikte gelebileceği, rahatlıkla eğlenebileceği mekânlar oluşturulacağını belirtti.   İftarda AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ve Bursa Milletvekili Önder Matlı da söz alarak, gündeme ilişkin görüşlerini dile getirdi. İftarın ardından Mustafakemalpaşa Muhtarlar Derneği tarafından Recep Altepe’ye teşekkür plaketi takdim edilirken, LYS Türkiye Şampiyonu Merve Alan’a da ödül verildi.