Bursaspor taraftarlarından Başkan Kurtulan’a ziyaret

31-08-2010 Bursaspor taraftarları, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti.   Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı makamında ziyaret eden Bursaspor taraftarları Murat Ongur, Murat

Bursaspor taraftarlarından Başkan Kurtulan’a ziyaret

Mustafakemalpaşalı Bursaspor taraftarları, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı makamında ziyaret eden Bursaspor taraftarları Murat Ongur, Murat Çatak, Suat Aslan, Ceyhun Yakalı ve Hüseyin Ay, desteklerinden dolayı Başkan Kurtulan’a teşekkür ettiler.

Taraftarlardan her zaman centilmence hareket etmelerini isteyen Başkan Kurtulan, “Sporun kardeşlik ve dostluk olduğunu hiçbir zaman unutmamak lazım. Tribünlerden küfrün, şiddetin tamamen uzaklaşması için hepimiz üzerimize düşeni yapmalıyız. Sizlerden bu konuda daha duyarlı olmanızı bekliyorum” dedi.

Başkan Kurtulan daha sonra Yeşil Beyazlı taraftarlara ‘Mustafakemalpaşa Şiirleri’ kitabını hediye etti.